Socials

BECAUSE WE STARTED A REVOLUTION…

BECAUSE WE STARTED A REVOLUTION…

En daarom is ruimte voor een volgende stap in onze ambitie noodzakelijk. Om deze revolutie verder te brengen gaat Blue Rev verder onder de naam Blue Rev.

Tijs Cuppen, eigenaar van Blue Rev: “al 15 jaar helpen wij organisaties hun duurzame doelstellingen te realiseren. Maar niet eerder is de noodzaak voor een duurzame revolutie zo hoog geweest. Deze wijziging in naam dekt beter de ambitie van onze opdrachtgevers en de resultaten die wij samen behalen”. Hiermee sluiten wij aan bij de uitdaging en noodzaak waar onze opdrachtgevers voor staan en ontstaat er voor Blue Rev meer ruimte voor groei.

BECAUSE WE STARTED A REVOLUTION…

 

Nieuw kantoor biedt ruimte voor onze revolutie

Onlangs verhuisde Blue Rev naar kantoorruimte op het Agro Business Center in Wageningen. Een mooie nieuwe stap op een plek dicht bij de WUR campus “daar waar een duurzame samenleving al decennia in ontwikkeling is”.
 

Samen naar een duurzame toekomst

De afgelopen jaren hebben wij met elkaar bijgedragen aan deze duurzame revolutie! Wij beseffen dat we nog maar aan het begin van deze uitdaging staan en dat deze transitie pas net door jullie wordt aangewakkerd. Wij kijken uit naar het vervolg om met elkaar de volgende stappen te zetten.

Behoefte om samen te kijken op welke manier wij kunnen bijdragen aan jullie duurzame revolutie? Neem dan contact op.

Tijs Cuppen, eigenaar Blue Rev, info@bluerev.nl, www.bluerev.nl, juni 2022


 

Andere Blogs: