Socials

Ventilatiecheck - Back to Normal

Ventilatiecheck - Back to Normal

Ook graag willen weten of uw werknemers weer veilig terug naar hun werkplek kunnen komen? Heeft u twijfels of het klimaat in uw gebouw voldoet aan de Corona richtlijnen met betrekking tot ventilatie? Of wilt u gewoon weten of uw gebouw een prettig binnenklimaat heeft op de werkplek?

Ventilatiecheck - Back to Normal

 

Recent hebben WHO en RIVM aangegeven dat er aanwijzingen zijn dat virussen zich ook via aerosolen kunnen verspreiden. Dit kan veel onrust en onduidelijkheid geven voor gebruikers van uw gebouw. De juiste ventilatie in een gebouw kan een rol spelen bij het voorkomen van besmettingen of verspreiding van virussen.

Blue Rev en Van Dreven Projectmanagement koppelden alle richtlijnen van het RIVM, Bouwbesluit, en ARBO met betrekking tot Corona en ventilatie aan elkaar. Op basis van deze richtlijnen hebben zij de ‘Ventilatiecheck – back to normal’ ontwikkeld. . Tijs Cuppen van Blue Rev geeft aan “wij krijgen steeds veel vragen van huurders, werkgevers, scholen en gebouweigenaren of hun ventilatie wel aan de eisen voldoet. Zij willen hun werknemers en gebruikers een veilige en gezonde werkplek bieden”.

In de ventilatiecheck wordt inzicht gegeven in uw gebouwprestatie op de volgende onderwerpen:

  • Binnenluchtkwaliteit volgens bouwbesluit
  • CO2 concentratie
  • Luchtverversing
  • Spuiventilatie
  • Recirculatie en ventilatieontwerp
  • Luchtvochtigheid
  • Hygiëne ventilatiesysteem
  • Filtervervanging en onderhoud

Ventilatiecheck - Back to Normal

 

De Ventilatiecheck bestaat uit een nulmeting en maatregelen voor optimalisatie. Herman van Dreven geeft aan “met deze Ventilatiecheck kunnen we concreet aangeven of klimaat en ventilatie voldoen aan de geldende richtlijnen”. Deze ventilatiecheck wordt aangeboden voor alle gebouwfuncties zoals zorg, scholen, restaurants, theaters, sportscholen of kantoren.

Ook geïnteresseerd in deze Ventilatiecheck - back to normal? Neem dan contact met mij op (info@bluerev.nl)

Andere Blogs: