Socials

ESG BELEID GEEFT STRUCTUUR AAN DUURZAME INVESTERINGEN SCHRODERS CAPITAL

ESG BELEID GEEFT STRUCTUUR AAN DUURZAME INVESTERINGEN SCHRODERS CAPITAL

Cairn RE | Schroders Capital hecht veel waarde aan verantwoord investeren en ondernemen. Dit heeft een positieve impact heeft op de waarde creatie van de portfolio, de prestaties van Maxis Muiden en de samenleving als geheel. Het biedt mogelijkheden om op een duurzame manier opbrengsten te vergroten en kosten en risico’s te reduceren.
 

Bij Maxis Muiden wordt gekozen voor duurzame investeringen met financieel én maatschappelijk rendement. Een goed beleid op Environmental, Social en Governance gebied is daarbij onmisbaar. ESG prestaties zijn een belangrijk onderdeel van het succes van Maxis Muiden. Blue Rev heeft Schroders Capital als adviseur geholpen bij de ontwikkeling van dit ESG beleid.

Er is gekeken naar de visie, missie en de doelstellingen en op welke manier de exploitatie van Maxis Muiden door Cairn hieraan kan bijdragen. Vanuit de doelstellingen is concreet gekeken naar uit te voeren maatregelen die bijdragen aan het ESG beleid. Aankomende periode wordt gebruikt om deze maatregelen verder te integreren binnen de exploitatie van Maxis Muiden.
 

ESG BELEID GEEFT STRUCTUUR AAN DUURZAME INVESTERINGEN SCHRODERS CAPITAL

 

Benieuwd op welke manier ESG kan bijdragen aan het maatschappelijke succes van uw onderneming? Neem contact op met Tijs Cuppen, eigenaar Blue Rev.

Blue Rev, Tijs@bluerev.nl, April 2022
 

Andere Cases: